Bel 088-0600788|Klant worden|Inloggen|
Mick Brookman: ‘van ouderwets naar nieuwerwets’

Mick Brookman: ‘van ouderwets naar nieuwerwets’Al vanaf kleins af aan vind ik het heerlijk om te schetsen; op school, in mijn vrije tijd, tijdens vergaderingen en op werk. Nog steeds schets ik vaak mijn gedachten van mij af. Inmiddels heb ik van deze hobby mijn beroep gemaakt en schets ik als freelancer logo’s en (info)graphics voor mijn klanten. Ik ben een fan van schetsen op papier, ook al is dit niet meer echt van deze tijd. Uiteindelijk moeten natuurlijk alle ‘deliverables’ digitaal aan de klant worden opgeleverd. Niemand heeft wat aan een velletje papier.

Toen ik aan de praat raakte met een oud-docent op een alumni event, raadde hij mij de grafische tablets van Wacom aan. Hij vertelde dat deze bekend staan om het gebruikersgemak en ik op deze manier mijn schetsen direct digitaal zou kunnen maken. Maar was een grafisch tablet wel wat ik wilde? Ik wilde namelijk niet het ‘schetsgevoel’ kwijtraken, waar ik zo van houd. En ik wilde ook niet altijd gebonden zijn aan de locatie van mijn computer. Na te hebben rondgeneusd op deze website kwam ik de perfecte combinatie van mijn wensen tegen: de Intuos Pro Medium Paper.

Allereerst stond ik huiverig tegenover het idee om dit tablet online te bestellen. Maar na een uitgebreide chat met de klantenservice was ik ervan verzekerd dat het goed verpakt zou worden. En dit was ook zeker het geval!

Dit tekentablet maakt van ouderwets ‘nieuwerwets’ waardoor ik geniet van twee grote voordelen. Ten eerste kan je met een klip een stuk papier vastzetten op het tablet, waarna je met pen gewoon zichtbaar op het papier kan schetsen. Ten tweede hoeft de tablet niet op het moment van gebruik aan de computer verbonden te zijn. De schetsen worden automatisch opgeslagen op het apparaat, waarna ik, zodra ik tijd heb, de schetsen op mijn computer kan inladen.

De Intuos Pro Medium Paper voldoet aan al mijn eisen en ik werk hierdoor een stuk efficiënter. De investering heb inmiddels al lang en breed terugverdiend. Ik zou dit tablet zeker aanraden aan schetsfans zoals ik. Niet alleen vanwege het behoud van het ‘ouderwetse’ schetsgevoel, maar ook vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Ontvang als eerste wacom aanbiedingen, tips en nieuwtjes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. We sturen geen spam, beloofd!